Відкрите засідання гуртка "Маркетинг": зустріч з провідним фахівцем компанії "Фокстрот"

12 травня 2017, 10:14

     В рамках фестивалю студентської науки, який розпочав свою діяльність на факультеті аграрного менеджменту 12 травня 2017р. о 10.00, відбулося розширене засідання студентського наукового гуртка «Маркетинг». На засідання був запрошений провідний маркетолог мережі компанії «Фокстрот» Станіслав Андрєєв.
    З 14.00 до 16.00 в 311 аудиторії 10 навчального корпусу студенти уважно слухали лектора, задавали питання та дискутували про важливі маркетингові аспекти в компаніях.


     

   Станіслав, з досвідом роботи в маркетингу понад 6 років поділився зі студентами своїми першими кроками в побудові кар’єри маркетолога та досягненнями на сьогодні. Розповів про особливості ринків на яких працював, а саме: автомобільний, FMCG, сфера освіти. Маркетолог мережі «Фокстрот» ввів студентів в курс своєї роботи, визначив кількісні та якісні цілі маркетингу, які стоять перед ним та детально розповів про поточні проекти, над якими працює. Наголосив, що маркетолог сьогодні має володіти управлінськими, стратегічними, аналітичними та креативними навиками, щоб досягти успіху та бути конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці. Станіслав звернув увагу студентів, що кожен крок в своїй роботі потрібно аналізувати і відповідно приймати об’єктивні рішення. Тому що маркетолог працює згідно свого розробленого плану і на очікуваний результат. Потрібно не боятися поразок, так як з кожної невдачі можна винести плюси (необхідну інформацію).

      

     Для закріплення наданих практичних рекомендацій студентам було надано вирішити цікаве практичне завдання, над яким працювали в командах, умовно поділених на цілий відділ маркетингу. Наші cтуденти другого курсу з допомогою маркетолога успішно виконали завдання, що в свою чергу, підкреслює прагнення до знань, вміння їх швидко засвоювати та приймати правильні рішення.

 

Дякуємо всім учасникам за проведений час з користю!

 

Четверик Олена
керівник студентського наукового гуртка "Маркетинг" 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook