Галушко Валерій Павлович продовжує інформувати майбутніх абітурієнтів про НУБіП України!

24 квітня 2017 року
Поліський район, Київська області

     21 квітня 2017 року завідувач кафедри адміністратвиного менеджменту та ЗЕД, професор ГАЛУШКО Валерій Павлович з робочим візитом відвідав майбутніх випускників, учнів 10 та 11 класів СЗОШ с. Радинка та СЗОШ с. Сукачі.

     Галушко В.П. детально розповів школярам про діяльність НУБіП України, зокрема факультету аграрного менеджменту, ознайомив із його структурою, особливостями навчального процесу, перспективами майбутньої професії.

     Під час спілкування з потенційними абітурієнтами, Валерій Павлович намагався зосередити увагу на перевагах навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Детальніше зупинився на можливості отримати подвійний диплом з провідним вузом Європи, Японії чи США, пройти виробниче стажування закордоном по чисельним програмам.

     Також, Галушко В.П. розповів про навчальні плани, що адаптовані до міжнародниих стандартів, англомовні групи, проживання в гуртожитках та умови оплати за навчання.

     В цілому зустріч була цікавою та змістовною, про це свідчить досить жвава дискусія та багато запитань від учнів після виступу професора.  

 

сектретар кафедри, доцент Файчук О.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook