Студенти-екологи стали призерами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія» на базі Львівського національного аграрного університету (м. Дубляни)

4 травня 2017 року

Протягом 25-27 квітня 2017 року на базі Львівського національного аграрного університету проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія». В ній прийняли участь студенти 3 курсу факультету захисту рослин, біотехнології та екології з напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Загалом прийняло участь 33 студенти з 13 навчальних вузів України.

Олімпіада проходила в три тури: теоретичні випробування, комп’ютерне тестування, творчий конкурс зі створення моделі сільськогосподарського виробництва та життєдіяльності територіальної громади на екологічних засадах. Кожний тур вимагав від студентів високих теоретичних, практичних та професійно-орієнтованих знань, умінь й навичок з дисципліни «Агроекологія».

Команда студентів-екологів Національного університету біоресурсів і природокористування України змогла достойно показати високі теоретичні знання та професійно-практичні уміння з функціонування стійкості агроекосистем та управління її розвитком, а також творчі здібності з моделювання та системного аналізу в агроекології.

Призером у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія» стала студентка 3 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Савчук Наталія Ярославівна, яка посіла ІІІ місце. Також в турі теоретичних випробувань перемогу здобула студентка 3 курсу Пилипенко Олена Анатоліївна, яка показала високий рівень науково-теоретичних знань з питань стійкості та продуктивності агроекосистеми, методологічних основ екологічної оцінки агроландшафтів. З креативною роботою в творчому конкурсі зі створення моделі сільськогосподарського виробництва на екологічних засадах перемогла студентка 3 курсу Ковпак Анна Василівна, яка відтворила на високому науковому рівні структурно-логічну схему організації еколого-стабільних агроландшафтів та запропонувала ефективні методи виробництва екологічно безпечної продукції в умовах інтенсифікації сільського господарства.

Відповідно до отриманих нагород команда студентів-екологів НУБіП України посіла ІІІ загальне командне місце серед 13 вузів-учасників.

 

Вітаємо наших переможців з отриманими нагородами! Зичимо їм подальшого успіху на терені науки та практики, творчих злетів та наснаги у науковій роботі.

Строкаль В.П., доцент кафедри

екології агросфери та екологічного контролю

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook