Науковий гурток «Інноваційні технології в харчовій промисловості»

м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 аудиторія №359
 

  

Науковий керівник гуртка «Інноваційні технології в харчовій промисловості».
Бурова Зінаїда Андріївна,

к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

 

 

 

 План – графік роботи наукового гуртка 2023-2024

Звіт роботи наукового гуртка 2023-2024

 

 

ПЕРЕМОГА СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ
на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
 
15 травня 2021 року в нашому Університеті відбувся ІІ етап ХІІІ Фестивалю студентської науки-2024, спрямований на згуртування обдарованої молоді навколо актуальних питань сучасної науки та традиційно присвячений річниці Університету та відзначенню Дня науки в Україні.
         Цьогоріч представляти факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК випала честь науковому студентському гуртку «Інноваційні технології у харчовій промисловості», який плідно функціонує на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК з 2012 р. під керівництвом завідувача кафедри Володимира ВАСИЛІВА та доцента Зінаїди БУРОВОЇ. Звіт представила староста гуртка Марія БАТІГ, студентка 3 курсу, яка разом з командою гуртківців активно поєднує навчання в університеті з дослідницькою діяльністю, виступами на конференціях та участю у просвітницьких заходах, майстер-класах, екскурсіях на профільні виставки та виробництва крафтової харчової продукції.
Питання сушіння плодоовочевої продукції зацікавило членів комісії Фестивалю як перспективне для потреб української армії та забезпечення наших захисників натуральними вітамінізованими продуктами тривалого зберігання.
За результатами оцінювання гуртків комісія у складі представників ради молодих вчених університету присудила нашому гуртку почесне ІІ місце. Пишаємось нашими здобутками та прагнемо більшого! Вітаємо всіх учасників Фестивалю, адже як вірно зазначила у вітальному слові проректорка з науково-педагогічної роботи Оксана ТОНХА, ми всі вже є переможцями!
Стратегія розвитку та плани майбутнє наукового гуртка включають подальший розвиток наукових тематик, зокрема сушіння, вібропроцесів, дослідження технологічних процесів виробництва корисних снеків та вітамінних концентратів для потреб ЗСУ та представлення результатів на науково-практичних конференціях, і звичайно, залучення нових учасників та популяризація науки серед студентів факультету.
    З вірою в студентську молодь, сучасну науку, нашу Перемогу та мирне майбутнє! З Україною в серці!

 

 

З роботою гуртка можна ознайомитись за посиланнями: 

 Документація        ФОТОАЛЬБОМ

 

ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ!
        На кафедрі ПіОПП АПК працює студентський науковий гурток «Інноваційні технології в харчовій промисловості».

     Переробна промисловість є однією з основних ланок агропромислового сектору. Її розвиток передбачає впровадження новітніх технологій переробки сировини із застосуванням сучасного високопродуктивного обладнання, нових способів обробки, зокрема нанотехнологій, електрофізичних способів, вібропроцесів тощо.

 

Саме тому основними завданнями нашого гуртка є:

  • ознайомлення з сучасними технологіями, обладнанням та процесами переробки сільськогосподарської сировини та

  • новітні заходи з ресурсо- та енергозбереження на підприємствах АПК.

Робота гуртка включає наступні заходи:

  • планові засідання;

  • тематичні обговорення та круглі столи;

  • участь гуртківців у наукових конференціях;

  • екскурсії на виробництво та інші освітньо-пізнавальні заходи.

     3 2016 р. керівником гуртка є доцент кафедри Зінаїда Бурова. Кількість активних членів гуртка складає від 16 до 20 чоловік. Засідання проводяться як очно, так і в он-лайн форматі

     На планових засіданнях викладачі кафедри знайомлять зацікавлених студентів із своїми науковими здобутками, проводять заняття в лабораторіях кафедри. 

 

 

 За результатами дослідницької роботи наші гуртківці роблять доповіді на міжнародних конференціях.

 

 

Наше життя поза аудиторіями цікаве і різноманітне! 

 

Поточна робота гуртка висвітлюється на сторінці кафедри.

Звіти про роботу гуртка виставляються на конкурс в рамках щорічного фестивалю студентської науки. 

Детальніше                                                               Детальніше

Детальніше                                                                Детальніше

 

 

Детальніше                                                                                 Детальніше

Фотозвіт про роботу гуртка та відеофайли збираються у тематичному веб-альбомі.

З роботою гуртка можна ознайомитись за посиланнями:

 WEB Сторінка гуртка        Фотоальбом

 

З повагою, 

керівник гуртка,

старший викладач
кафедри ПіОПП АПК , к.т.н.
Бурова Зінаїда Андріївна

e-mail : [email protected][email protected]

тел : (067) 295 – 11 – 56

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook