У хімічному брейн-ринзі перемогли механіки

4 травня 2017 року

     25 квітня 2017 року пройшов традиційний загальноуніверситетський інтелектуальний конкурс «Хімічний брейн-ринг».Цього року він зібрав рекордну кількість учасників: 12 команд, які представляли шість факультетів та ННІ нашого університету.
     У запеклих інтелектуальних баталіях команди демонстрували свої знання, кмітливість, намагаючись якомога швидше знайти відповіді на каверзні запитання ведучої брейн-рингу – старшого викладача кафедри загальної хімії Ольги Кравченко. Оцінювало перебіг подій журі, на чолі із завідувачем кафедри загальної хімії Надією Антрапцевою.

 

     Незважаючи на велику кількість команд-учасниць, у фінальному раунді зустрілися дві, причому обидві представляли механіко-технологічний факультет. І виявити найсильнішого вдалося тільки на додатковому запитанні. Тож перемога за «С2H5OH» – першокурсниками спеціальності «Транспортні технології (Автомобільний транспорт)». 2-ге місце дісталося «Богам моторів»  (спеціальність «Агроінженерія»), третє виборола «Top-men», яка складалася зі студентів агробіологічного факультету та ННІ лісового та садово-паркового господарства. До речі, остання була створена буквально перед початком гри і хоча її учасники – студенти різних факультетів навіть знайомі не були, та змогли продемонструвати командний дух.

     Переможці та призери отримали почесні грамоти та солодкі подарунки.

Надія Солод,
доцент кафедри загальної хімії 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook