Вітаємо переможців олімпіади

2 травня 2017 року
25-26 квітня 2017 р. у Луцькому національному технічному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». В олімпіаді взяли участь 103 студенти з 52-х провідних вищих навчальних закладів України.
Національний університет біоресурсів і природокористування України на олімпіаді представляли студенти 4-го курсу механіко-технологічного факультету Атаманенко Олена та Голуб Наталія, яких підготував завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища Войналович О.В.
 
 
 
 
Конкурсні завдання передбачали виконання 60 тестових завдань письмово, розв’язання 3 практичних задач і заповнення тематичного кросворда. Завдання перевіряли члени журі за умови повної конфіденційності відповідей учасників через використання процедури шифрування робіт.
 
 
Наталія Голуб стала переможцем ІІ етапу олімпіади та нагороджена дипломом ІІ ступеня, а Олену Атаманенконагороджено грамотою за високі показники у виконанні тестових завдань з охорони праці.
 
 
Гарним подарунком для учасників олімпіади була цікава екскурсія містом, яку підготували викладачі та студенти кафедри туризму та цивільної безпеки Луцького НТУ.
Колектив кафедри охорони праці та інженерії середовища вітає переможців та висловлює щиру вдячність викладачам кафедритуризму та цивільної безпеки Луцького НТУ за прекрасне проведення такого відповідального заходу.
 
 
 
 

Заступник декана механіко-технологічного факультету   Т. Білько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook