Учасники Всеукраїнської студентської конференції обговорили актуальні питання розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном

2 травня 2017 року

     Кафедри обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу економічного факультету спільно з представниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Луцького національного технічного університету, Львівського торговельно-економічного університету, Тернопільського економічного університету провели Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію, присвячену розвитку бухгалтерського обліку, контролю, аналізу та оподаткування в сучасному інформаційному середовищі.

     На пленарному засіданні привітали учасників та виступили з доповідями декан економічного факультету Анатолій Діброва, завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга і завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук. В своїх промовах вони відзначили важливість проведення подібних заходів для студентів, які сприяють їх активній участі у наукові роботі.
    З привітальним словом та побажаннями подальших успіхів у навчанні та отриманні нових наукових здобутків виступила менеджер зі зв’язків з громадськістю газети «Все про бухгалтерський облік» Інна Дручило.

     На засіданні конференції були присутні студенти 2-4 курсів напряму підготовки «Облік і аудит», магістри 1 року навчання спеціальності «Облік і оподаткування», а також професорсько-викладацький склад кафедр: к.е.н., доц. Тамара Гуренко, к.е.н., доц. Світлана Дерев’янко, к.е.н., доц. Наталія Кузик, к.е.н., доцент Людмила Мельянкова, к.е.н., доцент Ілона Мельниченко, к.е.н., ст. викладач Леся Воляк, ст. викладач Олег Криворот та гості конференції. 

 

    Робота конференції передбачала і доповіді студентів, у яких порушувалися актуальні питання розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном. 
     За результатами конференції були відзначені студенти з найкращими доповідями:

1 місце – Олександр Кривошей;
2 місце – Тетяна Панічева, Наталія Палагута, Віта Коваленко, Роман Горбуненко, Діана Козачишина, Катерина Усик;
3 місце – Владіслав Альошин, Наталія Забуранна, Анастасія Харченко, Анна Намазило, Ірина Дигодюк, Ольга Мельниченко.

     Результати проведення науково-практичної студентської конференції свідчать про необхідність обговорення актуальних питань удосконалення бухгалтерського обліку, аналізу, контролю та аудиту в сучасних соціально-економічних умовах розвитку України, набуття студентами навичок пошуку нових напрямків своїх наукових здобутків. 

Ілона Мельніченко,
доцент кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook