КАФЕДРА ПЕДАГОГІКИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МІСЬКОМУ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОМУ ЗАХОДІ ЗАКЛАДІВ ПРОФТЕХОСВІТИ М. КИЄВА «ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ»

27 квітня 2017 року

    27 квітня 2017 року в Парку відпочинку «Позняки» у Дарницькому районі (вул. Михайла Драгоманова, 13) відбувся міський профорієнтаційний захід закладів профтехосвіти м. Києва «Ярмарок професій».
За дорученням декана гуманітарно-педагогічного факультету, професора В.Д. Шинкарука, делегація кафедри педагогіки у складі професора В.А. Кручек, доцента Л.М. Маценко, а також студентів магістратури Слівінського Євгена і Моренчука Романа з метою реалізації завдань профорієнтаційної роботи відвідали «Ярмарок професій».

   Гостями ярмарку були учні випускних класів київських загальноосвітніх шкіл, для яких професійно-технічні навчальні заклади підготували інформаційні матеріали, що висвітлюють їх діяльність. Майбутні абітурієнти мали можливість стати учасниками майстер-класів з ювелірного, перукарського, кухарського, кулінарного мистецтва, видавничої справи, дізнатись про тонкощі професій від майстрів-плиточників, ковалів, слюсарів, вишивальниць, стати свідками виготовлення художніх виробів із дерева» тощо.

      Неабиякий інтерес у відвідувачів викликала виставка зразків творчих робіт талановитих учнів.
   Святковій та урочистій атмосфері сприяли виступи самодіяльних учнівських колективів, демонстрація моделей одягу, зроблених учнями професійно-технічних навчальних закладів швейного профілю,
Під час заходу проведено презентації робітничих професій, за якими здійснюється підготовка в професійно-технічних навчальних закладах; виступи. Тож і ми не могли пропустити чудову нагоду познайомитись та безпосередньо поспілкуватись з потенційними абітурієнтами, вчителями, представити для них спеціальності, за якими здійснюється підготовка на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Завідувач кафедри педагогіки, Р.Сопівник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook