Не тільки «мегабайти» у думках: студенти факультету інформаційних технологій долучились до роботи у ботанічному саду.

13 квітня 2017 року

Цього тижня погода подарувала можливість студентам-інформатикам допомогти господарям університетського ботанічного саду в облаштуванні території. Роботи у лісі завжди вистачає. Це і прибирання, і заготовка деревини для декоративного садівництва, і облаштування літньої запруди, і підготовка саджанців та багато іншого.

 

 

Особливо приємно студентам було почути слова подяки за свою роботу від керівництва ботсаду та особисто ректора Станіслава Ніколаєнка, який завітав під час обідньої перерви.


Перебуваючи в таку погоду у лісі згадуються слова Марка Твена з дитячої книги про Тома Сойєра: «Глибока тиша лісу була сповнена чарівним почуттям миру і спокою. Жоден листок не ворушився, жоден звук не порушував роздумів Природи. Мов намисто, сяяли краплини роси на листі й траві. Ось далеко в лісі крикнула якась пташка, інша відгукнулася; десь застукотів дятел. В міру того як світлішала холодна сіра мла, звуки росли і множилися, — скрізь пробуджувалось життя. Чудеса природи, яка скидала з себе сон і бралася до роботи, розгорталися перед очима хлопця».

 

Дмитро Касаткін,

в.о. завідувача кафедри комп’ютерних систем в мереж

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook