Науково-практична конференція «Сільське господарство XXI століття - проблеми та виклики» у мальовничому Вроцлаві

3 квітня 2017 року
м. Вроцлав, Польща

28-29 березня 2017 у м. Вроцлав Республіка Польща відбулася ІІ науково-практична конференція «Сільське господарство XXI століття - проблеми та виклики». Подія відбулася в Міжнародному конференц-центрі Кшижова. 

Науковці з кафедр стандартизації та сертифікації с.-г. продукції та кафедри м`ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК науковим десантом відправились до Польщі. 

 

Сучасне сільське господарство є стрімко зростаючий бізнес, тому тематика конференції включала питання розвитку сучасних технологій, систем і рішень, які використовуються в сільському господарстві. Конференція дала  можливість фахівцям різних країн представити результати своєї дослідницької роботи і створила можливість наукової дискусії і обміну ідеями, які впливають на вибір напрямку подальших досліджень.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/15732137_640667332787084_3950778981215038407_o.jpg?oh=8b26158380e18a48cf251bda09150e6e&oe=5956134C 

Науковий комітет конференції вразив своєю географією: голова – професор Вроцлавського природничого університету пані Дета Лучицка,  професори із Дрездена, Познані, Ольштену, Львівської Політехніки, Словацького сільськогосподарського університету.

Програма конференції передбачала міжнародну секцію, де виступили доценти кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Юлія Слива з доповіддю «Features of implementation of Global GAP standard requirements in terms of agricultural production Ukraine» та Наталія Сілонова з доповіддю «The analysis of international requirements  on food safety, environmental protection, and worker health, safety and welfare». 

Також участь у конференції прийняла доцент кафедри м`ясних, рибних та морепродуктів Ольга Прядко з виступом на тему «The influence of micro elements on the ripen and on the quality of cheese with the chederisation of the cheese mass».

У роботі міжнародної секції також прийняли участь науковці з Турції, Африки, Чеської Республіки.

По завершенню кожної секції виникала жвава дискусія, з питань, що хвилювали учасників.

На фото Кatarzyna Pentos, Nataliya Silonova, Yuliia Sliva, Olga Pryadko, Tobiasz Wysoczański

Але перш за все, конференція надала можливість представити наукові роботи,прийняти участь у науковій дискусії та завести нові знайомства.

Велика подяка організаторам конференції за відмінно проведений цікавий науковий захід!

  

Наталія Сілонова,

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г продукції

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook