Київський регіональний етап Студентської баскетбольної ліги України 2017 серед чоловічих команд

14 березня 2017 року
м. Київ, КНУ ім. Т.Г. Шевченка

13 березня 2017 року на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка свою першу гру в Київському регіональному етапі Студентської баскетбольної ліги України 2017 року серед чоловічих команд, дивізіоні Б провили баскетболісти Національного університету біоресурсів і природокористування України.

У першому турі наші хлопці зустрілися із командою Київського національного університету технологій та дизайну. Високо мотивовані підопічні Хотенцевої Олени Вікторівни предстали в найкращому складі, який налічує гравців різних професійних та аматорських турнірів.

З перших хвилин зустрічі гравці команди НУБіП України почали демонструвати свою тотальну перевагу на кожному клаптику майданчика, постійно нарощуючи перевагу в рахунку.

В першій чверті, яка закінчилась з рахунком 18-10, наші хлопці в атаці раз-по-раз застосовували награні комбінації та ефективно діяли у захисті, що дало змогу провести кілька ефектних швидких відривів. На що суперник відповідав дуже поодинокими атаками, а провали у захисті не давали можливості нав’язати боротьбу. Отримавши необхідний гандикап в другій чверті на майданчику стали з’являтися більш молоді студенти НУБіП України, які підтримали товаришів та продовжували збільшувати перевагу в рахунку, а першу половину гри завершили різницею у «+20» пунктів.

Друга половина гри також проходила під диктовку аграріїв, таким чином команда отримала змогу продемонструвати більш відкриту та видовищну гру, награючи нові тренерські настанови як у нападі, так і у захисті, час від часу комбінуючи все нові і нові склади на паркеті, збільшуючи вже і без того непристойну перевагу над суперником, яка по ходу зустрічі доходила «+43» очок. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу студентів-аграріїв з рахунком 79-40.

Тож побажаємо з таким самим запалом пройти весь турнірний шлях нашій збірній, а кожному окремо міцного здоров’я для все нових і нових перемог!

Більше інформації та календар ігор турніру можна переглянути на сайті Федерації баскетболу України http://fbu.ua

Фото з турніру.

Баскетбольна збірна команда студентів НУБіП України на початку турніру:

Кафедра фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook