Визначні події в галузі молочного скотарства України

11 березня 2017, 23:14

  За останні два тижні в галузі молочного скотарства відбулися дуже важливі події: 15 лютого 2017 р.   майстер-клас “Як підвищити ефективність молочного бізнесу?” від журналу “Тваринництво сьогодні” в рамках Міжнародної виставки  ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW та 2-3 березня 2017 р. Х Ювілейний Міжнародний молочний конгрес.

  В цих заходах активну участь взяли співробітники кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин: доктор с.-г. наук  А.А. Гетя, професор І.В. Гончаренко, доцент В.М. Бочков, доцент Н.П. Свириденко.

 Керівники та провідні фахівці господарств поділилися передовим досвідом, новітніми технологіями, здобутками та перспективами подальшої співпраці. Всесвітньовідомі компанії акцентували увагу про те, як спрямувати зусилля на те, щоб зробити молочний бізнес ефективнішим. Цьому також сприятиме представлені нові технології утримання, годівлі та ветеринарного забезпечення молочних ферм.

  Співробітниками кафедри були налагоджені зв’язки про співпрацю з фахівцями провідних господарств молочної галузі, які виявили зацікавленість надати досвід практичної підготовки студентам факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook