Кафедра гігієни тварин та санітарії ім. професора А.К.Скороходька запросила на навчання до Національного університету біоресурсів та природокористування України випускників Моринського НВК Звенигородського району Черкаської області

7 березня 2017 року

Доцент кафедри гігієни тварин та санітарії ім. професора А.К. Скороходька факультету ветеринарної медицини Соломон В’ячеслав Віталійович провів профорієнтаційну роботу серед школярів-випускників 11-го класу Моринського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів» ім. Тараса Григоровича Шевченка, що розташований на Черкащині у Звенигородському районі. Майбутнім випускникам було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його сьогодення та перспективи розвитку, переваги навчання сільської молоді в Університеті.

Особливий акцент щодо вступу в Університет було зосереджено на факультеті ветеринарної медицини, зокрема, на його структурі та напрямку підготовки фахівців за новою спеціальністю – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Окрім презентацій та відеоматеріалів про Університет випускникам школи було надано наглядний матеріал про факультет ветеринарної медицини та про умови вступу до Університету в 2017 році.
Випускники школи села Моринців цікавились умовами вступу та спеціальностями, що існують в НУБіП України.
Директор школи Колісник Валерій Григорович з радістю надав можливість викладачам кафедри провести даний захід серед школярів.

Доцент Соломон В.В. подякував адміністрації школи за організацію даного заходу, а випускникам – успішної здачі іспитів ЗНО та вступної кампанії!!!

В. Поляковський
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook