Міжнародна виставка – нагода поєднати теорію і практику та оцінити свої можливості на ринку праці

21 лютого 2017, 15:25

15 – 17 лютого 2017 року у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбудулася міжнародна виставка "Agro Animal Show", яка є однією із головних подій для фахівців галузі тваринництва.
Щорічно на виставці представляють до уваги відвідувачів досягнення науково-технічного прогресу, передові техніку та обладнання, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології утилізація відходів, техніку та обладнання для утримання та годування тварин, новітні науково–технічні розробки, представлені профільними інститутами.
Цьогорічна експозиція, представила понад 500 провідних компаній, в тому числі близько 150 іноземних з таких країн як Австрія, Білорусь, Болгарія, Велика Британія, Данія, Індія, Іспанія, Ірландія, Італія, Канада, Китай, Литва, Нідерланди, Німеччина, Польща, Словаччина, Словенія, США, Туреччина, Угорщина, Україна, Франція, Чехія. На виставці було 7 національних експозицій: Франції, Німеччини, Нідерландів, Великої Британії, Чехії, Австрії, Данії.
В рамках виставки відбулося 30 бізнес-івентів за участі провідних експертів сільськогосподарської галузі та представників влади: конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи.
Цього року, як і щорічно 15 лютого в рамках виставки Agro Animal Show студенти магістранти та гуртківці кафедри взяли участь у майстер-класі «Як підвищити ефективність молочного бізнесу?», що був організований журналом «Тваринництво сьогодні». 

Аудиторія заходу налічувала більше 250 чоловік, серед яких були власники та топ-менеджмент молочних господарств.
Під час майстер класу було зрозглянуто наступні питання:
1. Умови ефективного розвитку молочної галузі в Україні. Основні тенденції в світовому молочному бізнесі (галузі).
2. Економіка молочного бізнесу. Управління й оптимізація процесів виробництва молока. Фактори підвищення ефективності виробництва.
3. Годівля, ветеринарне забезпечення, утримання тварин на молочній фермі.
Крім того на "Agro Animal Show" було представлено такі компанії як: GEA, KUHN, I-TEK, AAT, AG-BAG Україна, Polnaet, Buhler, Biochem, Biorent agri, Hog Slat, Siloking, Grimaud Freres Selection, Vilomix, DeLaval, Агровет Атлантик, Агротехніка,  Porc Ex Breeding, Krone, Big Dutchman,  Schauer, Skov, Josera, Breeders, Andritz, Skiolo та інші.
Завдяки участі у виставках провідних міжнародних та вітчизняних компаній, насиченій потужній діловій програмі студенти змогли познайомитися з сучасними тенденціями на аграрному ринку, оскільки "Agro Animal Show" є головним інтелектуальним майданчиком та ефективною маркетинговою платформою для визначення перспектив розвитку і просування на вітчизняному та міжнародному ринках праці в аграрній галузі в цілому та в тваринництві, зокрема.

М. Мельник


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook