Успішно завершилось навчання перших двох груп фахівців господарств за напрямом: «Менеджмент заготівлі грубих та соковитих кормів».

21 лютого 2017 року
НУБіП України

 

Громадська організація «Аграрний союз України» спільно з Національним університетом біоресурсів і природокористування України (НУБіП) на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіПу утворили постійнодіючий Науковий центр і за участю європейських та українських фахівців розробили курс та  організували підготовку фахових працівників за тематикою: «Менеджмент заготівлі грубих та соковитих кормів».
             В учбовій програмі зазначеного курсу  Європейський досвід заготівлі кормів тісно поєднувався  з практикою кормозаготівлі  у господарствах нашої країни, викривались найбільш поширені помилками та упущення, що при цьому допускались. Слухачі дізнались не тільки про те, як можливо  уникнути помилок, а й опанували  інноваційною технологією, деталями і  нюансами вирощування і організації заготівлі соковитих і грубих кормів.  В процесі навчання і ділових ігор  слухачі навчилися  самостійно приймати складні, обґрунтовані рішення, виходячи з того, що кожна помилка чи дрібниця при заготівлі кормів може негативно позначитися на вартості раціону, здоров’ї і продуктивності тварин та собівартості молока.
            На практичних заняттях   слухачі разом  з європейськими експертами-професіонали, за привезеними з господарств зразками,   аналізували якість  заготовлених ними влітку минулого року  сінажу  та силосу, повязуючи їх кормову цінність в залежності від досконалості процесу кормозаготівлі. Представники різних  регіонів країни обмінялись досвідом заготівлі кормів у низці господарств країни. Слухачі мали можливість вільно спілкуватись із зарубіжними і вітчизняними спеціалістами - професіоналами в галузі кормозаготівлі та отримати від них відповіді на всі запитання стосовно якісної заготівлі і ефективного використання кормів.
          По завершенню навчання слухачі, які успішно пройшли курс підвищення кваліфікації, отримали відповідні сертифікати державного ВНЗ.
 
 
 

 

            З урахуванням інноваційних процесів   у рослинництві і тваринництві та змін, що відбуваються   у бухгалтерському обліку,  законодавстві щодо оподаткування господарств розробляються програми для перепідготовки на базі  Навчального центру  фахівців  відповідних профілів.
 
Заступник директора ННІ післядипломної освіти
проф. Віктор Пабат 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook