Успішно завершилось навчання перших двох груп фахівців господарств за напрямом: «Менеджмент заготівлі грубих та соковитих кормів».

21 лютого 2017 року
НУБіП України

 

Громадська організація «Аграрний союз України» спільно з Національним університетом біоресурсів і природокористування України (НУБіП) на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіПу утворили постійнодіючий Науковий центр і за участю європейських та українських фахівців розробили курс та  організували підготовку фахових працівників за тематикою: «Менеджмент заготівлі грубих та соковитих кормів».
             В учбовій програмі зазначеного курсу  Європейський досвід заготівлі кормів тісно поєднувався  з практикою кормозаготівлі  у господарствах нашої країни, викривались найбільш поширені помилками та упущення, що при цьому допускались. Слухачі дізнались не тільки про те, як можливо  уникнути помилок, а й опанували  інноваційною технологією, деталями і  нюансами вирощування і організації заготівлі соковитих і грубих кормів.  В процесі навчання і ділових ігор  слухачі навчилися  самостійно приймати складні, обґрунтовані рішення, виходячи з того, що кожна помилка чи дрібниця при заготівлі кормів може негативно позначитися на вартості раціону, здоров’ї і продуктивності тварин та собівартості молока.
            На практичних заняттях   слухачі разом  з європейськими експертами-професіонали, за привезеними з господарств зразками,   аналізували якість  заготовлених ними влітку минулого року  сінажу  та силосу, повязуючи їх кормову цінність в залежності від досконалості процесу кормозаготівлі. Представники різних  регіонів країни обмінялись досвідом заготівлі кормів у низці господарств країни. Слухачі мали можливість вільно спілкуватись із зарубіжними і вітчизняними спеціалістами - професіоналами в галузі кормозаготівлі та отримати від них відповіді на всі запитання стосовно якісної заготівлі і ефективного використання кормів.
          По завершенню навчання слухачі, які успішно пройшли курс підвищення кваліфікації, отримали відповідні сертифікати державного ВНЗ.
 
 
 

 

            З урахуванням інноваційних процесів   у рослинництві і тваринництві та змін, що відбуваються   у бухгалтерському обліку,  законодавстві щодо оподаткування господарств розробляються програми для перепідготовки на базі  Навчального центру  фахівців  відповідних профілів.
 
Заступник директора ННІ післядипломної освіти
проф. Віктор Пабат 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook