В університеті створено Центр духовного відродження та оздоровлення людини і довкілля

15 лютого 2017 року

     15 лютого в університеті відбулася непересічна подія: поєдналися зусилля науковців, громадськості і лікарів – створений Центр духовного відродження та оздоровлення людини і довкілля. Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», програму розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020», яка передбачає проведення активної міжнародної діяльності, співпраці з вітчизняними науковими і освітніми установами, новостворена структура буде опікуватися духовним і молекулярно-генетичним оздоровленням людини і довкілля.

     Перспективи діяльності, а також результати вже проведених досліджень були презентовані на нараді за участі ректора Станіслава Ніколаєнка, який відзначив необхідність більш глибокого наукового пошуку в питаннях як виховання, так і фізичного оздоровлення. 

     Очолив Центр лікар-новатор і науковець Анатолій Іванович Потопальський, його заступниками стали професор кафедри ентомології імені професора М.П.Дядечка Валентин Дрозда, професор кафедри анатомії та гістології тварин імені академіка В.Г.Касьяненка Станіслав Рудик, декан гуманітрано-педагогічного факультету Василь Шинкарук. До Координаційної ради увійшли також завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник та професор Любов Канішевська, професор кафедри соціальної роботи і психології Анжеліка Шамне, завідувач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Леся Вікторова, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, завідувач Оздоровчим центром В’ячеслав Крупка.

    

     На гуманітарно-педагогічному факультеті також відбулася виставка-презентація препаратів та рослин, які були винайдені під керівництвом професора Анатолія Потопальського, для членів вченої ради факультету. Вони в свою чергу представили свої можливості до співпраці.

    

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook