НУБіП - «SmaCom»: розширюємо співпрацю з виробничниками

15 лютого 2017 року

     Делегація університету на чолі з директором благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євгеном Томіним та деканами факультетів харчових технологій та безпеки якості продукції АПК Ларисою Баль-Прилипко і захисту рослин, біотехнологій та екології Миколою Долею з робочим візитом відвідали унікальне підприємство Полтавської області ТОВ « Пирятинський делікатес».

     Дане підприємство торгівельної марки «SmaCom» – представляє лінійку високоякісних заморожених напівфабрикатів, а саме: млинці, вареники, пельмені, котлети, зрази, бендерики, люля-кебаб, курячі палички та ін. Широкий асортимент продукції (понад 70 найменувань) задовольняє смак любого покупця. Продукція представлена у зручній упаковці типу Doy-pack. Широка географія, наявність особистого автопарку забезпечує швидку поставку товару в любе містечко України, а наявність на виробництві акредитованої лабораторії, штат висококваліфікованих працівників – здійснюють підбір якісної сировини і надійного обладнання. Дане підприємство є потужною базою для організації і проведення різних видів практик і підготовки випускних робіт студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

     Цей візит знайшов своє продовження 13 лютого вже безпосередньо в НУБіП України. Підготовлені проекти договорів про співпрацю та забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців на основі об’єднання інтелектуального потенціалу, матеріальних, фінансових і корпоративних ресурсів партнерів.

     Наступна робоча зустріч, де будуть підписані договори про співпрацю з конкретними завданнями та перспективами, запланована на 17 лютого.

Владислав Сухенко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook