До роботи з новими силами!!!

10 лютого 2017, 18:20

9 лютого 2017 року на базі кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка факультету ветеринарної медицини відбулося засідання Ради молодих вчених НДІ здоров’я тварин.
Перш ніж приступити до роботи, голова Наталія Друзь представила нового члена Ради Білошицького Романа Вікторовича, новообраного голову Ради аспірантів. Всі члени ради підтримали Романа Вікторовича та побажали йому успіху. Роман активно включився в роботу та представив свої нові ідеї.
Далі було вітання заступника голови РМВ по науковій роботі Димка Романа з успішним захистом дисертації.
Наталія Друзь згадала про успішно проведену акцію по збору макулатури та про зустріч з волонтерською групою із зони АТО, де винесла особисту подяку активним учасникам від Ради.
Після короткого відступу всі активно приступили до роботи.

Першим питанням порядку денного стояло питання затвердження плану роботи РМВ на перше півріччя 2017 року (доповідала голова РМВ Наталія Друзь). Сформований план роботи був дуже насичений, але було прийнято одноголосне рішення, виконати його зповна.
Продовжила роботу засідання Марія Обруч, яка зупинилася на ідеях покращення інформаційно-масового забезпечення, наглядну агітацію та наповнення стендів РМВ та відмітила, що стенд постійно оновлюється цікавою інформацією.

Заступник голови РМВ Роман Димко більш детально зупинився на третьому питанні порядку денного щодо участі РМВ у проведенні Міжнародної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, аспірантів та студентів. Він відмітив, що члени ради активно прийматимуть участь у її проведенні.
В травні 2017 року РМВ буде проводити звітно-виборчу конференцію, тому підготовка до її проведення вже розпочата. Більш детально на цьому питанні зупинилася Валерія Зворигіна.
Наступне засідання буде ще більш насиченим, про що наголосила голова та побажала всім плідної праці.

Н. Друзь

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook