Перспективи розвитку обговорили на зборах трудового колективу Немішаївського агротехнічного коледжу

6 лютого 2017 року

     3 лютого 2017 року у Немішаївському агротехнічному коледжі пройшли збори трудового колективу, на яких заслухали звіт директора Володимира Альохіна про діяльність колективу за 2016 рік та основні завдання на рік 2017.
     На них завітали і представники з Національного університету біоресурсів і природокористування – голова благодійного фонду «Голосіївська ініціатива – 2020» Євген Томін, декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, директор навчально-наукового центру технологій у птахівництві, стандартизації і сертифікації Віталій Бородай, голова Немішаївської селищної ради Сергій Замидра та отець Ярослав храму Різдва Пресвятої Богородиці.

     Директор коледжу представив головні результати діяльності коледжу в 2016 році. Серед яких виконання держзамовлення і ріст у виконанні ліцензійного набору студентів, робота з реалізації заходів програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» (що забезпечить підвищення конкурентоспроможності коледжу на внутрішньому і зовнішньому ринках з надання освітянських послуг), реалізація ступеневої системи підготовки фахівців, проведення циклу виховних заходів, які стали фундаментом формування у молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності та звитяги нинішніх захисників України. А також активна участь педагогічних працівників коледжу у міжнародних і Всеукраїнських конференціях, семінарах та майстер-класах, виставках передового педагогічного досвіду ДУ НМЦ «Агроосвіта», покращення навчально-методичної роботи.

     Володимир Альохін акцентував увагу на постійному вдосконаленні матеріально-технічної бази освітнього процесу, прозвітував про фінансово-економічну та господарську роботу: найбільшим результатом у останній стало проведення капітального ремонту корпусів №№ 3, 4, 5 і гуртожитків.

      Звіт про пророблену роботу представив також голова профспілкового комітету працівників колледжу В.М. Гапоненко.
     Участь у обговоренні взяли О.В. Санченко, О.Є. Шевчук, Є.І. Примаченко, Н.М. Карпенко, а від студентства – В. Купрієнко. Вона відзначила постійну співпрацю студентської ради з навчально-виховним відділом та здобутки студентів в навчальній, спортивній та художній сферах.

     Микола Цвіліховський позитивно оцінив діяльність коледжу у 2016 році, коротко зупинився на стратегії розвитку базового університету, зокрема визначив його статус як університету європейського типу, який, проте, шанує національні українські традиції. 

     Доля коледжів на освітянському просторі України турбує не тільки наш колектив, відзначив Володимир Отченашко. Але боротьба за гідне місце великою мірою залежить від самих коледжів – їхньої професійності та цілеспрямованості. 

     Євген Томін визначив важливість якості навчальної та виховної роботи, запросив колектив до співпраці, а випускників коледжу – для подальшого навчання у НУБіП.

     Серед завдань, що поставив перед собою коледж – підвищення рівня якості навчання, розвиток наукової та інноваційної діяльності та активізація міжнародної діяльності. Оскільки стратегією розвитку навчального закладу визначено поглиблену практичну підготовку фахівців, то перед колективом постає також завдання покращення практичної підготовки, здійснення науково-дослідної роботи, збільшення надходжень до спецфонду, подальше активне покращення матеріальної бази коледжу, активація профорієнтаційної роботи, економія енергоресурсів та інше. 

     Учасники зборів схвалили звіт директора Володимира Алььохіна і обрали його делегатом на університетську конференцію трудового колективу.

А. Костромська,
завідувачка бібліотеки 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook