Увага! Конкурс на здобуття щорічної премії Президента України для молодих вчених!

5 лютого 2017 року

     Шановні колеги, Комітетом з Державних премій України в галузі науки і технікиоголошено конкурс на здобуття щорічної Премії Президента України для молодих вчених, яка присуджується за видатні досягнення в галузі природничих, технічних та гуманітарних наук.

     Щороку присуджується 40 премій (з них – 15 премій для молодих вчених Національної академії наук України) у розмірі 40 тисяч гривень кожна. 

     Вік осіб, які висуваються на здобуття премії, не може перевищувати 35 років для осіб, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та 40 років, для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі, на час висування роботи для участі у конкурсі зі здобуття премії.

     З інструкцією про порядок висунення, оформлення та представлення робіт можна ознайомитись на сайті Комітету за посиланням:

http://kdpu-nt.gov.ua/content/instrukciya-pro-poryadok-visunennya-ta-oformlennya-dokumentiv-robit-yaki-podayutsya-dlya-0

Запрошуємо молодих вчених університету до участі у конкурсі.

Прийом робіт проводиться науково-організаційним відділом науково-дослідної частини

до 15 лютого 2017 року.

     За консультацією щодо оформлення документів звертатися до Махна Костянтина Івановича (корп. 4, кім. 28; тел.: 527-81-54).

Науково-дослідна частина

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook