Профорієнтаційна робота кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі продовжена у 2017 році

31 січня 2017 року

24 січня науково-педагогічні працівники кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антоніна Москаленко та Олексій Новиков зустрілися з майбутніми випускниками кількох навчальних закладів міста Ніжин Чернігівської області. Вони надали детальну презентацію про умови навчання в університеті, перелік спеціальностей, культурне та спортивне життя студентів НУБіП України.
Першою адресою профорієнтаційної роботи в місті Ніжин стала загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2. Учнів одинадцятого класу цікавило, яку навчальну базу мають факультети, чи відбувається в університеті практичне навчання, прозвучали запитання щодо умов проживання в гуртожитках та можливості навчання на військовій кафедрі. Також майбутні випускники задавали питання щодо актуальності підготовки фахівців із землеустрою у випадку запровадження ринку землі.
Наступною адресою профорієнтаційної роботи стала Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6. Вона знаходиться в одному з найкрасивіших куточків м.Ніжина по вулиці Мигалівська, 15. У цій школі викладачі НУБіП України зустрілись з десятикласниками та відповіли на їхні запитання (у 2016-2017 рр. ця школа не має 11 класу). Учнів цікавила вартість навчання та вартість підготовчих курсів, розклад підготовчих курсів та профільні предмети на вступ, необхідна кількість балів ЗНО.
Школярів цікавили питання щодо особливостей та переваг навчання правовим, економічним, комп’ютерним наукам. Звучали запитання про конкурентоздатність випускників НУБіП України при працевлаштуванні.
На зустрічі школярі розповіли про свої здобутки та уподобання й запитували щодо можливості продовжувати займатися спортом, розвивати свої співочі здібності в університеті.
Також викладачі представила можливості підготовки студентів на факультеті землевпорядкування. Окремо акцентовано увагу на підготовчих курсах в університеті для старшокласників.
Дякуємо за допомогу в організації зустрічі зі школярами директору Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Матях Людмилі Анатоліївні та директору Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Кагітіній Тетяні Василівні.
 

Кохан С.С.
завідувач кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook