Профорієнтаційна робота економічного факультету в столичному регіоні

29 грудня 2016 року

Викладачі економічного факультету продовжують профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів шкіл, ліцеїв і гімназій Київської області.

Зокрема 22 і 26 грудня 2016 р. доцент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій Ланченко Є.О. зустрівся з учнями двох 11 х класів Бориспільського НВК “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І ІІІ ступенів” ім. К. Могилки та двох 11 х класів Бориспільської загальноосвітньої школи І ІІІ ступенів № 8.

Бориспільський НВК “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І ІІІ ступенів” ім. К. Могилки 11 А

Бориспільський НВК “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І ІІІ ступенів” ім. К. Могилки 11 Б

11 А та 11 Б Бориспільської загальноосвітньої школи І ІІІ ступенів № 8

Це був завершальний профорієнтаційний візит доцента економічного факультету в цьому році до загальноосвітніх навчальних закладів Київщини. До цього доцент вже побував у решті шкіл м. Борисполя й поінформував їх випускників про переваги навчання в НУБіП України та професійні перспективи. Таким чином установлено контакти з керівництвом Бориспільських загальноосвітніх навчальних закладів із метою систематичного проведення відповідних профорієнтаційних заходів і в майбутньому.
Про високий статус НУБіП України знають багато учнів старших класів шкіл м. Борисполя. Вони уважно прослухали інформацію про економічний і інші факультети вузу, умови прийому в 2017 р., задавали багато запитань щодо працевлаштування, спортивних і культурно-мистецьких секцій, військової кафедри, практики й паралельного навчання в інших країнах світу, вартості навчання за контрактом тощо. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді, оскільки доцент Ланченко Є.О. має досвід двох приймальних кампаній у НУБіП України в 2014 р. і 2016 р.
Потрібно зустрічатися з учнями й говорити живим словом із потенційними студентами нашого університету, запрошувати на дні відкритих дверей, щоб вони переконалися, що НУБіП України – один із найкращих вузів нашої країни. Тут є всі умови для отримання якісної освіти, бути компетентним по своїй професії та конкурентоспроможним на ринку праці.


О.Ю. Єрмаков,
завідувач кафедра економіки праці та
розвитку сільських територій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook