Відокремлені підрозділи університету прозвітували про роботу

28 грудня 2016 року

     28 грудня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.
     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, наголосив на необхідності продовжувати роботу по підвищенню якості навчання, по здійсненню профорієнтаційних заходів, звернув увагу директорів на ряд викликів, що можуть виникнути у наступному році, анонсував введення в експлуатацію 3 корпусу університету та проведення звітів керівників ВП 18 січня 2017 року. Також ректор рекомендував керівникам протягом січня здійснити візити з обміну досвідом до інших навчальних закладів.

     Потім перейшли до розгляду питань порядку денного. Директори відокремлених підрозділів доповіли про успішне проведення навчальних сесій, відсутність заборгованості по зарплаті та оплаті за енергоносії, основні досягнення за 2016 рік.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін поділився інформацією щодо роботи навчально-дослідних господарств, співпраці з товариством «Колос» та запропонував провести екскурсію до цього підприємства. Також перший проректор акцентував увагу на необхідності неухильного виконання правил пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят.

     Начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько ознайомив присутніх із попередніми підсумками діяльності у 2016 році. За відібраними для оцінки критеріями кращими виявились: Ніжинський агротехнічний коледж, Бережанський агротехнічний інститут, Мукачівський аграрний коледж, Ніжинський агротехнічний інститут, Боярський коледж екології та природних ресурсів, Немішаївський агротехнічний коледж і Рівненський коледж НУБіП України.

     Присутні привітали Рівненський коледж із завершенням реорганізації та входженням у структуру Університету.  


Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook