Грип – це серйозно! На нараді завідувачів гуртожитками обговорили заходи з профілактики ГРВІ

16 грудня 2016 року

     З настанням холодної пори року створюються сприятливі умови для поширення збудників гострих респіраторних вірусних інфекцій, що призводить до зростання рівня захворюваності, а також виникає загроза епідемії грипу. Саме це питання було головним сьогодні на нараді завідувачів гуртожитків, яка відбулася в дирекції студентського містечка. 

     Для запобігання захворюванню на грип та інші ГРВІ завідувач оздоровчим центром В’ячеслав Крупка радить дотримуватися наступних порад:

  • врегулювати режим праці та відпочинку;
  • не допускайте надмірних фізичних та психологічних навантажень;
  • виділяйте достатньо часу на сон;
  • доцільно регулярно робіть вологе прибирання та провітрювання в кімнатах.

     При перших ознаках захворювання – підвищенні температури, слабкості, ломоти в тілі, головному болю, нежиттю, чханні – хворого необхідно ізолювати (в гуртожитках – у ізолятор).
     Також завідувачам були роздані санітарні бюлетені, які будуть знаходитися в кожному гуртожитку і слугуватимуть підказками для усунення першовиявлених симптомів вірусних захворювань.

     Директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко наголосив на дотриманні умов договору на проживання магістрами, які закінчили університет і виселяються з гуртожитку. Кімнати мають бути в належному технічному і санітарному стані – без цього обхідний лист підписуватися не буде. 

     Наостанок заступник директора студмістечка Максим Лазаріді озвучив наказ ректора про посилення протипожежного захисту об’єктів НУБіП України в новорічні та різдвяні свята.

Бережіть себе і будьте здорові!

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook