Президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало високо оцінив підготовку фахівців із захисту рослин

14 грудня 2016 року

     У роботі екзаменаційної комісії з атестації фахівців освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей «Захист рослин» та «Карантин рослин» на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології, що розпочалася 14 грудня 2016 року, активну участь взяв президент Національної академії аграрних наук України, доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри ентомології ім. проф. М.П. Дядечка – Ярослав Михайлович Гадзало.

     У своєму виступі він відзначив концептуальні засади науково-навчальної та інноваційної роботи НААН і НУБіП України при сучасних формах підготовки магістрів у сфері захисту і карантину рослин та оцінив високий рівень підготовки фахівців. Зокрема, жваву дискусію викликало обговорення випускна робота Сергія Ляхевича на тему «Особливості біології горохової попелиці та розробка заходів захисту від неї в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція», Васильківського району, Київської області».

Микола Доля,
декан факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook