Вітаємо з успішним захистом магістрів спеціальності "Адміністративний менеджмент"!

13 грудня 2016 року
Факультет аграрного менеджменту
12-13 грудня 2016 року на факультеті аграрного менеджменту відбувся захист магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності «Адміністративний менеджмент». Роботи були виконані на актуальні теми, які охоплюють проблеми управління  виробництвом, сталого розвитку територій, менеджменту якості продукції, стратегічного розвитку організацій, управління персоналом тощо.
Перевірку рівня підготовки магістрів здійснювала Екзаменаційна комісія у складі: професора, доктора економічних наук О.Д. Гудзинського, декана факультету аграрного менеджменту, доцента, к.е.н. А.Д. Остапчука та доцентів, кандидатів економічних наук О.А. Ковтун, О.Д. Костюк та Н.О. Передерій.
Захист робіт почався з виступу декана факультету аграрного менеджменту Остапчука А.Д., який привітав майбутніх дипломованих магістрів з початком роботи екзаменаційної комісії, побажав успішного захисту робіт, цікавих запитань та креативних  відповідей.
 

Відкриття роботи Екзаменаційної комісії
Захист магістерських робіт студентів спеціальності "Адміністративний менеджмент"
Усі студенти захищали магістерські роботи на прикладі підприємств, на яких попередньо проходила виробнича практика та за матеріалами звітності яких здійснювалися дослідження. Роботи характеризуються ґрунтовним дослідженням проблем менеджменту, містять практичні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків, спрямовані на покращення управління та підвищення ефективності господарської діяльності досліджуваних підприємств.
 
До захисту було допущено дипломні магістерські роботи 19 студентів. Всі роботи захищено успішно. Результати захисту магістерських робіт свідчать про те, що рівень підготовки студентів відповідає вимогам, що стоять перед фахівцями вищої управлінської кваліфікації в сучасних умовах.
 
Людмила Денисенко
заступник декана
факультету аграрного менеджменту
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook