Участь співробітників кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики у конференції «Біологія: від молекули до біосфери»

12 грудня 2016 року

29 листопада − 2 грудня 2016 року на базі Біологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбулася XI Міжнародна конференція молодих науковців «Біологія: від молекули до біосфери». Участь у роботі конференції взяли понад 150 учасників із 13 навчальних закладів на наукових установ України.

     

 

          Співробітники кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики НУБіП України прийняли активну участь у роботі конференції та круглого столу із проблем сучасної біологічної науки. Старший викладач, к.б.н. Бабицький А.І. та асистент, к.с.-г.н. Нестерова Н.Г. представили секційні доповіді та прийняли участь у їх обговоренні. Доповіді, що були представлені на 10 секціях були присвячені актуальним проблемам біологічної та сільськогосподарської науки, а тому викликали жваву дискусію серед учасників.

 

         Окрім того, надзвичайно цікавою і пізнавальною була екскурсія до Ботанічного саду ХНУ імені В.Н. Каразіна. Цей заклад по праву вважається одним з найстаріших в Україні, що налічує понад 350 видів рослин різних екологічних груп. Це єдина в Україні оранжерея, де у «природних умовах» існують кактуси, рослини-хижаки, юкки, бамбук та понад 200-річна пальма!

 

 

Завідувач кафедри, к.б.н., доцент

О.А. Бойко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook