Керівництво Еколого-натуралістичного центру учнівської молоді вдячне НУБіП за підтримку і увагу до нової генерації української інтелектуальної еліти

28 листопада 2016 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від Еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за підтримку і увагу до нової генерації української інтелектуальної еліти. Керівництво центру особливо вдячне за проведений спільно 1-3 листопада у місті Києві Сьомого всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи». Оргкомітетом, керівниками делегацій, групами підтримки і самими фіналістами відзначена уважна, доброзичлива робота журі, у складі якого працювали наші колеги – професор кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Володимир Боголюбов, професор кафедри геодезії та картографії Володимир Старовєров, доцент цієї кафедри Тарас Євсюков та доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Олег Дроздівськнй.

     Маючи чималий досвід експертної оцінки науково-дослідницьких проектів під час участі у різноманітних освітніх масових заходах, вони професійно оцінили проекти учасників та дали конкретні поради щодо вдосконалення авторських розробок.

Тарас Малаховський 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook