КВН у НУБіП, або як швидко подарувати гарний настрій!

25 листопада 2016 року

     А у нашому університеті знову пройшла череда гумору – збірні команди факультетів вітали усіх гостей та змагалися у смішних жартах, підколах та гострому почутті гумору. Одним словом словом КВН цього року був на високому рівні.
     Змагання проходили у 2 дні – 23 та 24 листопада усі вечірні справи кожного учасника та їх вболівальників були відкладені і усі прямували до стін 12-ого навчального корпусу, де у 412 аудиторії лунала гучна музика та щирий сміх.

     23 листопада змагалися команди факультету аграрного менеджменту«Інфузорії в туфельках», улюблена з минулого року усіма команда факультету тваринництва та водних біоресурсів – «Дети Генерала Родімцева», факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК представляли студенти з апетитною назвою «Котлєтки з пюрешкой», навчально-науковий інститут енергетики, автоматики та енергозбереження виступали під цікавою назвою «Незаплановані мешканці».
     Студенти факультету захисту рослин, екології та біотехнологій вразили усіх глядачів своїм почуттям гумору, та і назва у них відповідна «Куда смеяться»
     Відокремлений підрозділ НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» представляла відома всім з минулого року запальна команда – «Мукачівська файта».

     Оцінювали команди четвірка суддів. Вакарчук Ілля – голова студентської організації НУБіП України, Ходій Дар’я – фахівець відділу виховної роботи та студентських справ, Булачок Микола Олексійович – заступник голови профкому студентів та аспірантів та Любінський Микола Богданович – начальник відділу виховної роботи та студентських справ – голова журі.

     Ведучими були елегантні Дєманов Олександр – голова студентської ради гуртожитку №11, Павелко Олександр – голова студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та чарівна Барченко Наталя – голова КВН факультету ветеринарної медицини.

     Команди змагалися у трьох конкурсах: «Візитка» – де представляли власну команду та піднімали настрій глядачам своїми жартам, «Розминка» – задавали питання один одному та давали смішні відповіді на них та конкурс відео на тему «Самим не віриться». Визначити кращих було важко, усі команди були гарно підготовлені та майстерно виконували усі завдання, але конкурс є конкурс, тому найкращими на першому дні відбору стали команди факультету тваринництва та водних біоресурсів та факультету захисту рослин, екології та біотехнології.

     24 листопада було продовження веселощів. Запалені вчорашнім днем вболівальники за свої факультети швидко заповнили зал та готові спостерігати за жартами.

     

     

     Того вечора дарували гарний настрій студенти факультету конструювання та дизайну «КаZanova», знайомі усім з минулого року команди економічного, механіко-технологічного та агробіологічного факультетів «В десятку», «Каністра» та «Разные города». Команда КВН «Каністра» стала переможцем минулорічного конкурсу. Команда ННІ лісового і садово-парковго господарства мала назву «PartyHouse».

     За рішенням членів журі фаворитами другого дня стали команди факультету конструювання та дизайну «КаZanova», економічного факультету «В десятку» та команда механіко-технологічного факультету «Каністра».
     Тож у фінал проходять 6 команд: команда факультету тваринництва та водних біоресурсів – «Дети Генерала Родімцева», факультет захисту рослин, екології та біотехнологій «Куда смеяться», зібрна команда факультету конструювання та дизайну «КаZanova», команди економічного «В десятку» та механіко-технологічного факультетів «Каністра» та команда ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж»  –  «Мукачівська файта».

     Усім командам та глядачам дякуємо за участь, подарований гарний настрій та веселі жарти.

     Бажаємо успіху у фіналі і нехай переможе найкумедніша та найсмішніша команда.

Більше фото https://vk.com/album-65386305_238199536

Ходій Дар’я
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook