Першокурсниця факультету захисту рослин, екології та біотехнологій Анастасія Бреурош: хочу зберегти планету для нащадків

21 листопада 2016 року

     Кожна людина має свою мрію. Але першокурсниця факультету захисту рослин, екології та біотехнологій Анастасія Бреурош має мрію світового масштабу. Яку саме? Читайте далі. 

– Звідки дізналася про наш університет?
– Порадив знайомий, який тут колись навчався. Я зацікавилася, а за деталями – в інтернет. До речі, мої батьки працюють в аграрному секторі. А особисто мене хвилює стан довкілля. Власне за тим, як його поліпшити, прийшла навчитися сюди. Ще одним аргументом на користь НУБіП є те, що тут працює система подвійних дипломів. Не роздумуючи довго, я одразу подала документи на контракт. І ось вже студентка першого курсу.

– І як бути студенткою?
– Думала, буде важко, але завдяки турботі викладачів, куратора Юлії Рибалко, адаптація проходить успішно. Незважаючи на деякі труднощі, в навчанні подобається все. Щоправда, оскільки планую навчатися у другому семестрі в рамках угоди в Поморській академії у Слупську, хотілося б більше занять із польської, тим паче, що дуже хороший у нас викладач.

– Що запам’яталося за цей час найбільше?
– Школа першокурсника, що проходила влітку, конкурс на факультеті «Алло, ми шукаємо таланти». Не залишив байдужою і нещодавній благодійний ярмарок. З нетерпінням я і мої одногрупники чекаємо осіннього балу.

– Про що мрієш сьогодні?
– Увесь світ нині турбує майбутнє нашої планети Земля. Мало не щодня чуємо інформацію про наслідки споживацького ставлення до природи, але сприймаємо її лише краєм вуха. Тож зберегти нашу планету для нащадків – ось моя головна мрія. І для цього я докладу усіх зусиль.

Розмовляла Ольга Наконечна
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook