Розширюємо наукову співпрацю з науковцями Університету Міссурі (США)

15 листопада 2016 року

     Представник НУБіП – старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Дмитро Кирилюк взяв участь узасіданні провідних науковців та аспірантів Коледжу сільського господарства, продовольства та природніх ресурсів Університету Міссурі (США), де проходить наукове стажування за підтримки Міністерства сільського господарства США за програмою обміну викладачів.

     Представник нашого університету виступив з доповіддю «Порівняльний аналіз системи освіти в Україні та США: американський досвід» та розповів про особливості української освіти, реформування сучасної вищої освіти та окреслив основні відмінності між українськими та американськими університетами. У контексті доповіді були представлені здобутки нашого університету та його наукові дослідження. Доповідь викликала жваву дискусію серед професорів університету і аспірантів, які навчаються тут за міжнародними програмами та проводять дослідження.

     За результатами засідання прийняли рішення про початок співпраці між нашими університетами та розробку дорожньої карти заходів на наступні три роки. Вона передбачає поглиблення наукової співпраці, дослідження розвитку аграрної політики, агробізнесу, розробку нових спільних навчальних курсів, а також проведення спільних досліджень та організацію міжнародних конференцій.

Вадим Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи,
міжнародної діяльності та розвитку,
Марина Галат,
голова Спілки молодих вчених
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook