Доцент кафедри Богдана Вишнівська прийняла участь у конкурсній комісії науково-практичної конференції

5 листопада 2016 року
ІЗ НААН

 

1-3 листопада 2016 року в Національному науковому центрі “Інститут землеробства НААН” проводилась науково-практична конференція молодих учених і спеціалістів на тему: “Наукові основи ефективного розвитку  галузі землеробства та використання земельно-ресурсного потенціалу України ”.
 
 
У конкурсній комісії прийняли участь представники: навчально-наукового Інституту післядипломної освіти НУБіП, доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності Вишнівська Б.В. та доценти кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, агробіологічного факультету НУБіП  Ященко Л.А. і Бордюжа Н.П.  На конференції зроблено 3 доповіді англійською мовою. Відвідали конференцію учасники із 16-ти різних установ НААН, Національного університету біоресурсів та природокористування, Полтавської державної аграрної академії, Інституту рису НААН, Інституту фізіології рослин і генетики НАН України, Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН та ін.
 
 

 

Після підведення підсумків, обговорення та прийняття резолюції  комісія визначила кращі доповіді і учасники були нагороджені грамотами,  пам’ятними призами та подяками.

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook