На базі Мукачівського аграрного коледжу відбувся семінар директорів відокремлених підрозділів

5 листопада 2016 року

У Мукачівському аграрному коледжі відбувся семінар директорів відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України. У ході роботи розглянуто і обговорено низку питань, присвячених інноваціям у вищій освіті та напрямам розвитку  навчального процесу, поліпшенню якості освітніх послуг у базовому закладі та відокремлених підрозділах, демократизації управління та розвитку студентського самоврядування в навчальному закладі  тощо.

 
Семінар відкрив директор Мукачівського аграрного коледжу Юрій Садварі, який привітав всіх учасників, побажав плідної і конструктивної роботи. У своєму виступі він познайомив присутніх з історією навчального закладу, його успіхами і досягненнями за останні роки та основними завданнями колективу на майбутнє.
 
Продовжили роботу семінару проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та начальник навчального відділу Оксана Зазимко, які детально поінформували учасників про інновації у вищій освіті, що повинні забезпечуватись Законом «Про вищу освіту» та напрями розвитку  навчального процесу в НУБіП. Зокрема, проректор звернув увагу на необхідність внесення змін у даний закон. Оксана Зазимко зауважила, що первинна відповідальність за якість вищої освіти лежить на кожному окремому ВНЗ. Вона зупинилася на статті 16 Закону і проаналізувала принципи та процедури системи внутрішнього забезпечення якості освіти у нашому університеті.
 
 
Заступник директора з виховної роботи Мукачівського аграрного коледжу Іван Щур поділився досвідом виховної роботи у напрямку демократизації управління та розвитку студентського самоврядування в навчальному закладі.
 
По закінченні семінару проректор університету Сергій Кваша прочитав лекцію для студентів щодо проблеми розбалансованості економічних інтересів сталого сільського розвитку.
 
 
Олег Єресько
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook