Наш випускник Максим Мужанов – справжній військовий і патріот

3 листопада 2016 року

 На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов подячний лист від командування Донецького прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Саме в цьому підрозділі проходить нині службу випускник 2014 року факультету аграрного менеджменту лейтенант Максим Мужанов.

У непростий для нашої країни час молодий офіцер, випускник кафедри військової підготовки НУБіП добровольцем пішов захищати рідну землю від російського агресора. У неодноразових відрядженнях, будучи військовослужбовцем Харківського прикордонного загону, він брав безпосередню участь у проведенні АТО на ділянці відповідальності Краматорського та Луганського прикордонних загонів. Після чого добровільно продовжив службу в Донецькому прикордонному загоні, де й служить по теперішній час: бере безпосередню участь у боротьбі з нелегальними збройними формуваннями та незаконним переміщенням товарів через лінію розмежування.
 
«Лейтенант Мужанов зарекомендував себе виключно з позитивного боку. Він - приклад мужності та героїзму для всіх військовослужбовців мобільної прикордонної застави «Маріуполь». Жодного разу не схибив і не підвів своїх товаришів та командування прикордонного загону. 
 
В умовах проведення антитерористичної операції вихованець Вашого вищого навчального закладу самовіддано служить Батьківщині, українському народу. Його патріотизм і відданість обов’язку заслуговують поваги. Не словом, а ділом довів, що є воїном - захисником, справжнім офіцером- прикордонником.
 
Командування Донецького прикордонного загону висловлює Вам щиру вдячність за високий рівень професійної і патріотичної підготовки молодого офіцера, отриманих за час навчання на кафедрі військової підготовки НУБіП.
 
І.М. Чорнопіщук,
начальник Донецького прикордонного загону»
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook