На економічному факультеті успішно пройшла акредитацію підготовка магістрів спеціальності 8.18010009 «Біржова діяльність»

2 листопада 2016 року

     2 листопада на економічному факультеті завершила свою роботу експертна комісія, яка працювала згідно із наказом Міністерства освіти і науки України № 168А від 25.10.2016 р. «Про проведення акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності 8.18010009 «Біржова діяльність» у період з 31.10.2016 р. по 02.11.2016 р. До складу експертної комісії були задіяні: Юлія Олександрівна Нестерчук (голова комісії), декан факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва, доктор економічних наук, професор та Галина Іванівна Купалова, завідувач українсько-німецької кафедри екологічного менеджменту і підприємництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор. 

     Керівництвом економічного факультету були створені всі необхідні умови для роботи експертної комісії.
     Члени експертної комісії провели зустріч із проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою та деканом економічного факультету Анатолієм Дібровою.

     У ході зустрічі з Сергієм Квашою було обговорено питання якості навчання студентів спеціальності «Біржова діяльність» та перспективи розвитку випускової кафедри. 
     Анатолій Діброва звернув особливу увагу на те, що для підвищення якості підготовки фахівців функціонує Рада роботодавців економічного факультету, а також навчальні плани адаптуються до системи вищої освіти США, країн ЄС, Японії. 

     Після офіційних зустрічей експерти працювали з матеріалами акредитаційної справи, ознайомились зі станом кадрового, навчально-методичного, матеріального та організаційного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності 8.18010009 «Біржова діяльність».

  

     

     Комісія ознайомилась з контингентом студентів магістратури, які навчаються на спеціальності «Біржова діяльність», відвідали відкрите лабораторне заняття на базі навчально-науково-виробничої лабораторії з біржової діяльності, а також провела комплексну перевірку залишкових знань студентів.

     За результатами роботи експертною комісією було підписано позитивний експертний висновок акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності 8.18010009 «Біржова діяльність» у НУБіП України.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу,
Анатолій Діброва,
декан економічного факультету,
Микола Солодкий
в.о. завідувача кафедри біржової діяльності
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook