Семінар «Building Your Resume or How to win the interview / Побудова резюме або як пройти співбесіду»

8 листопада 2016 року

     У рамках серії Міжнародних майстер-класів, семінарів і тренінгів за тематикою HR-менеджменту, управління персоналом, бізнес-адміністрування, навиків комунікації, маркетингу, стратегічного планування й управління, кризового менеджменту, розвитку бізнесу, фінансів, самоменеджменту й особистісного розвитку та за ініціативи кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 8-9 листопада 2016 року відбудеться дводенний семінар для студентів та викладачів наактуальну тему: «Building Your Resume or How to win the interview / Побудова резюме або як пройти співбесіду».

 
      Ця тема є завжди актуальною для наших випускників, і цікавою для досліджень науковців, тому що від вміння «продати» себе на ринку праці залежать майбутня каp’єpа, соціальне положення, розвиток особистості, добробут та все подальше життя в цілому.
 
 
 
Спікери – науковці й управлінці з великим практичним досвідом роботи у великих корпораціях США, Великобританії, консультанти малого й середнього бізнесуСполучених Штатів Америки і країн Європи.
 
Уейн Моріс. Має більше ніж 30-річний досвід роботи на керівних посадах у відділах маркетингу та продаж, у складі керівництва компаній Procter & Gamble, Black & Decker, Sunbeam, Brunswick. Oбіймав пост президента компанії American Camper - підрозділу компанії Brunswick та пост президента компанії Health o Meter - підрозділу компанії Sunbeam. Впродовж всього професійного життя  проводив навчальні семінари, тренінги й професійні кейси по лідерству у США та  країнах Європи, наприклад, для ведучих керівників компаній Black & Decker у 8 країнах Європи. З 2003 року проводить семінари з маркетингу, менеджменту, управлінню персоналом, стратегічному плануванню та управлінню, кризовому менеджменту для керівників підприємств в Україні. Надає консалтингові послуги, допомагає розпочинати 
підприємницьку діяльність малому бізнесуЄ тренером і наставником студентів МВА в Університеті Кеннесоу (Kennesaw State University).Отримав ступінь бакалавра з маркетингу в університеті штату Алабама.  

 

Марк Фрікс є президентом Master Plan Retirement Consultants.Підприємницьку діяльність розпочав у 21 рік.В 1992 році заснував власну компанію медичної терапії, чистий річний прибуток якої -більше 1 млн дол. Заснована в 2010 году фінансово-консультаційна компания Master Plan Retirement Consultants завоювала репутацію високопрофесійної завдяки якісній роботі з фінансового планування в West Metro Atlanta. На сьогодні клієнтська база компанії налічує більше 100 клієнтів.  В даний час є членом Ради директорів The Family Restorationand Healing Center, яка займається питаннями благодійності.  Марк отримав ступінь бакалавра в Бізнес Менеджменті в Shorter College. Навчальні семінари й тренінги проводить у Франції, Румунії, Угорщині.

Запрошуємо взяти участь у семінарі!

 

Реєстрація учасників триває до 04.11.2016р.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftQtZapCFjf9VJ_En33EeBMebUKBrS...

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook