Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зайняла 2 місце у змаганнях з шахів
Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зайняла 2 місце у змаганнях з шахів
21 жовтня 2016 року
м. Київ, НУБіП України
12-20 жовтня стартували змагання з шахів спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2016-2017 навчального року. Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виборола 2 місце у командних змаганнях з шахів. Перемогу здобували: Олександр Савченко – в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Максим Гудзенко (капітан команди) – зав. лабораторіями кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Сергій Плющ – аспірант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів;Анастасія Негур – лаборант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Колектив кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
Максима Гудзенка, Олександра Савченко, Сергія Плюща і Анастасію Негур
з участю у змаганнях та яскравою перемогою.
Юрій Сухенко,
завідувач кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК