Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зайняла 2 місце у змаганнях з шахів

21 жовтня 2016 року
м. Київ, НУБіП України

 

12-20 жовтня стартували змагання з шахів спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2016-2017 навчального року. Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виборола 2 місце у командних змаганнях з шахів. Перемогу здобували: Олександр Савченко – в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Максим Гудзенко (капітан команди) – зав. лабораторіями кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПКСергій Плющ – аспірант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів;Анастасія Негур – лаборант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

Колектив кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

Максима Гудзенка, Олександра Савченко, Сергія Плюща і Анастасію Негур 

з участю у змаганнях та яскравою перемогою.

 

Юрій Сухенко,

завідувач кафедри процесів і обладнання

переробки продукції АПК

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook