14 жовтня - День захисника України! «Патріот НУБіП України»: визначено найкращих в змаганнях з військово-спортивного багатоборства!

12 жовтня 2016 року

     11 жовтня 2016 року. У НУБіП тривають заходи, приурочені Дню захисника України. На університетському стадіоні вже вдруге поспіль пройшла першість вишу з військово-спортивного багатоборства «Патріот НУБіП України».

     На першому етапі проходила військово-спортивна естафета з одягання загальновійськового захисного комплекту, підтягування на перекладині, штовхання гир, армрестлінгу, перетягування канату і комбінованої естафети.

    

    

 

     Другий етап визначав кращих у вогневій підготовці, а саме кидання гранат на влучність і дальність, неповного розбирання АК і спорядження його магазина набоями, а також стрільби з малокаліберної гвинтівки.

    

    

     Участь у цих змаганнях взяли 35 представників всіх факультетів і навчально-наукових інститутів. І найцікавіше – результати!

Неповне розбирання автомата

Перше місце зайняла команда кафедри військової підготовки, друге – агробіологічного факультету, трете – у команди факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Переможцем в особистому змаганні став студент кафедри військової підготовки Соломаха Д.В.

Спорядження магазина АК набоями

Перше місце – команда кафедри військової підготовки, друге – агробіологічного факультету, третє – факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Переможцем в особистому змаганні став студент агробіологічного факультету Ткаченко Д.В.

Стрільба з малокаліберної гвинтівки

Перше місце у команди агробіологічного факультету, друге – ННІ енергетики і автоматики та енергозбереження, третє – факультету конструювання і дизайну.

Переможцем в особистому змаганні став студент факультету конструювання і дизайну Ганжа В.А.

Одягання загальновійськового захисного комплекту

Перше місце зайняла команда механіко-технологічного факультету, друге – факультету конструювання і дизайну, третє – агробіологічного факультету

Переможцем в особистому змаганні став студент механіко-технологічного факультету Нурісламов О.В.

Підтягування на перекладені

Перше місце зайняла команда факультету тваринництва та водних біоресурсів, друге – механіко-технологічного факультету, третє – факультету конструювання та дизайну.

Переможцем в особистому змаганні став студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Курільчук Б.С.

Гирьовий спорт

Перше місце зайняла команда механіко-технологічного факультету, друге – факультету землевпорядкування, третє – факультету конструювання та дизайну

Переможцем в особистому змаганні став студент механіко-технологічного факультету Ляшук З.М.

Армреслінг

Переможцем став студент факультету аграрного менеджменту Коденець Д.М.

Кидання гранати на влучність

Перше місце зайняла команда юридичного факультету, друге – кафедри військової підготовки, третє – факультету харчових технологій та управління якістю АПК.

Переможцем в особистому змаганні став студент кафедри військової підготовки Медвецький В.М.

Кидання гранати на дальність

Перше місце зайняла команда кафедри військової підготовки, друге – розділили команди агробіологічного факультету та факультету конструювання і дизайну, третє – у команди факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Переможцем в особистому змаганні став студент факультету конструювання і дизайну Мельниченко В.О.

Перетягування канату

Перше місце зайняла команда факультету конструювання і дизайну.

Командна естафета

Перше місце зайняла команда агробіологічного факультету, друге місце зайняла команда факультету ветеринарної медицини, трете місце у команди факультету аграрного менеджменту.

 

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook