Агрохімічна наука - для виробництва

6 жовтня 2016 року

    У серпні відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Управління живленням та стресами рослин у сучасних технологіях", організаторами якої були НУБіП України, компанія Syngenta, компанія HZPC, ТОВ "Біотех ЛТД", за підтримки Української асоціації виробників картоплі. На цій конференції були представлені досягнення науки, із демонстрацією практичного застосування, у вирощуванні нашого «другого хліба» - картоплі. НУБіП представляла кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна, наукові надбання й практичні рекомендації якої викликали живий інтерес виробників й зацікавили у розширенні співпраці. 
     Практична частина конференції мала назву «Картопляна майстерня», яка проходила на базі ТОВ «Біотех ЛТД». Це господарство, без перебільшення, є взірцем поєднання науки й виробництва. Його засновник і керівник Бикін Анатолій Вікторович, будучи відомим вченим-агрохіміком, втілює наукові надбання у виробництво й своєю працею доводить, що наука без виробництва, як і виробництво без науки, існувати й розвиватися не можуть
    Популярний український журнал «Овочівництво» у вересневому номері розмістив матеріал по проведеній конференції й «Картопляній майстерні». Опубліковані матеріали вже отримали позитивні відгуки й інтерес українських картоплярів.

                

sites/default/files/u144/Ovoschevodstvo_0.pdf

 

Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна

Пасічник Н. А

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook