Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження завершує підготовку матеріально-технічної бази кафедр і корпусів до нового навчального року

22 серпня 2016 року

     Одним із найважливіших факторів формування якості освіти є кадровий склад кафедр і рівень бази, на якій здійснюється навчальний процес. Ці два фактори взаємопов’язані і визначають наше місце в електроенергетиці серед фахівців і серед технічних вишів, формують імідж підрозділу.
     Ураховуючи це, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розпочав потужну роботу з відомими електротехнічними компаніями – Шнайдер-Електрик, Сіменс, Філіпс, Київенерго, Київобленерго, ПАТ «Київсільелектро», ПАТ «Комбінат «Тепличний» та ін. Вони ж надали новітнє обладнання зразків 2015-2016 років та допомогли закупити будівельні матеріали.

     Завідувачі кафедр власними силами забезпечили належний стан кафедральних приміщень і лабораторій, провели там ремонти, підготували обладнання та лабораторні стенди, оновили науково-методичне забезпечення. 

     Завдяки дирекції, відремонтовано коридори, місця загального користування, упорядковано прилеглу територію. До речі, всі роботи виконуються силами студентів. Тож наразі приємно зайти в корпус, бачити на всіх вікнах квіти, гарні оновлені лабораторії. Щира подяка студентам, викладачам, завідувачам кафедр Лисенку В.П., Жильцову А.В., Чмілю А.І., Гребченку М.В., Горобцю В.Г., Гнучію Ю.Б., Бойку В.В. та коменданту корпусу № 8-го Захаревській В.Б. за пророблену роботу.

     

     Але це ще не все. 29 серпня в інституті відбудеться непересічна подія: компанія Шнайдер-Електрик відкриє на кафедрі автоматики і робототехнічних систем (корп. № 11) новітню навчально-наукову лабораторію. Запрошуємо всіх охочих на відкриття!

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook