Триває літній семестр 2016 року у студентів агробіологічного факультету

17 серпня 2016 року

     49 студентів агробіологічного факультету – випускників 19 технікумів та коледжів з усіх куточків України, зарахованих у 2016 році на 3-й курс напряму підготовки «Агрономія» для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», вже розпочали навчання.

     Завдяки літньому вирівнювальному семестру молоді люди мають можливість скласти академрізницю і спокійно розпочати навчання на третьому курсі на рівних з колегами, які навчаються в університеті з першого курсу. Найбільша чисельність студентів, які проходять тут навчання, закінчили Новочорторийський державний аграрний технікум, Борзнянський державний сільськогосподарський технікум та Іллінецький державний аграрний коледж. А старостою своєї групи вони одностайно обрали випускника Тальянківського агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва – Павла Лавренюка.

     Студенти відвідують заняття та здобувають нові знання з природничих, соціально-гуманітарних та фахових дисциплін. І вже навіть встигли скласти свої перші заліки – з дисциплін «Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва», «Основи товарознавства продукції рослинництва» та «Радіобіологія», попереду – іспити з агрофармакології, генетики та технології закритого ґрунту.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook