Вступна кампанія 2016: НУБіП в десятці кращих серед вишів України!

20 липня 2016 року

 20 липня 2016 року. Сьогодні, в останній день прийому документів на бакалаврат для тих, хто здає вступні випробування, загальна кількість заяв, що надійшли в університет, склала 14 673! І це восьмий результат в Україні. Про що, серед іншого, йшлося на черговому засіданні приймальної комісії, яке пройшло за головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка.

 
Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук, інформуючи про надходження заяв від вступників на програму підготовки фахівців ОС «бакалавр» та допуск до участі у вступних випробуваннях, сьогодні, станом на 13:00, було подано 11 566 заяв. Плюс до цього маємо 475 заяв на заочну форму. За аналогічний період минулого року це показники кращі. До кінця дня ця цифра цілком може вирости ще на тисячу.
 
 
 
 
За пріоритетністю картина виглядає так: перший пріоритет – 1142, другий – 1134, третій – 1047.
 
Мова також йшла про підсадку на старші курси.
 
Що ж до надходження заяв до магістратури, то на денну форму на сьогодні подано 2194 заяви. А з урахуванням показників заочної форми ця цифра складає 2632. 
 
 
 
 
 
 
 
До обговорення активно долучилися декани – конструювання та дизайну Зіновій Ружило, механіко-технологічний Ярослав Михайлович, ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, інформаційних технологій Олена Глазунова, директори ННІ – енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Козирський, післядипломної освіти Марія Кулаєць. До речі, вступні випробування на бакалаврат пройдуть у повністю відремонтованій та переобладнаній коштом спонсорів 94-й аудиторії 1-го корпусу, про що й повідомив директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Петро Лакида
 
Учасники засідання розглянули також питання, безпосередньо із вступною компанією не пов’язане, але цілком залежне – стан гуртожитків у кампусі та ремонтні роботи у них, виділення місць для студентів перших курсів, чому особливу увагу приділяє ректор університету. Про це присутніх інформували перший проректор Ігор Ібатуллін, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, директор студмістечка Сергій Стецюк.

Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook