Вдалий дебют збірної університету з пауерліфтингу «НУБіП ENERGY» у змаганнях Національної федерації пауерліфтингу України

15 червня 2016 року

     4 червня збірна університету з пауерліфтингу дебютувала в змаганнях, організованих Національною федерацією пауерліфтингу України, яку очолює заслужений тренер України База́єв Сіражутдін Гаджірамазанович, доречі, випускник НУБіП.
     В рамках Відкритого чемпіонату міста Києва з пауерліфтингу, класичного пауерліфтингу, жиму лежачи та класичного жиму лежачи, спортивну честь НУБіП України в категорії до 66 кг відстоював студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Петро Голдун, в категоріїї до 74 кг – студент факультету конструювання та дизайну Олексенко Валерій і студент ННІ лісового та садово-паркового господарства Рибалко Антон, а в категорії до 83 кг – студент ННІ лісового та садово-паркового господарства Ярошенко Олексій, студент факультету ветеринарної медицини Богдан Михайло та студент факультет захисту рослин, біотехнології та екології Красюк Богдан.

     Дебют наших спортсменів пройшов досить вдало.
     Петро Голдун з сумою 370 кг перевиконав на 25 кг суму, що відповідає першому дорослому розряду і став чемпіоном у своїй ваговій категорії.
    Рибалко Антон з сумою 382,5 кг отримав перший дорослий розряд і посів друге місце, а Олексенко Валерію не вистачало 25 кг до звання кандидата в майстри спорту, проте його результат в 425 кг забезпечив йому перше місце в категорії і виконання 1-го дорослого розряду.

     Впевнено виступили важковаговики. Михайло Богдан з результатом в 480 кг посів третє місце, а Ярошенко Олексій подолав сумарну вагу в 497,5 кг, виконав норматив кандидата майстри спорту з пауерліфтингу і посів друге місце.

     Слова вдячності хотілося б виразити профкому студентів і аспірантів НУБіП України та особисто її керівнику Олексію Муравському за всебічну підтримку спорту в університеті та пауерліфтингу безпосередньо.

Дмитро Черкашин, 
тренер збірної університету
з пауерліфтнигу «НУБіП ENERGY» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook