Ректорат. Завершуємо навчальний рік і готуємося до вступної кампанії

30 травня 2016 року

     Останнє травневе засідання ректорату видалося динамічним. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін зазначив, що університетська спільнота підходить до завершення навчального процесу і початку вступної кампанії. Отже, вся увага адміністрації має бути направлена саме на це.

     Минулий тиждень був присвячений центральній події весни – Дню народження університету. Від імені ректора Станіслава Ніколаєнка перший проректор висловив подяку усім, хто був причетний до організації свята і брав у ньому участь. Сьогодні ж о 1430 відбудеться урочисте нагородження переможців.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша відзначив важливість відміни рішення міністерства освіти і науки щодо запровадження профільності вищих навчальних закладів та розподілу державного замовлення на її основі. Вирішальним у цьому стала принципова позиція вишів, яку виказав на колегії МОН голова Асоціації аграрних вищих навчальних закладів Станіслав Ніколаєнко. Ідея запровадження такого підходу несла велику загрозу для підготовки фахівців у галузі з економічного, управлінського, юридичного, інформаційного та інших напрямків.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка, виконанню яких потрібно приділити максимальну увагу. Мова йшла, перш за все, про підбиття підсумків навчального року, завершення екзаменаційної сесії, організацію практик для студентів. Вже сьогодні розпочинається підготовка до вступної кампанії і тут актуальними є традиційні питання – облаштування аудиторій, забезпечення комп’ютерною технікою. У зв’язку із закінченням контрактів, відділ кадрів має провести аналіз кадрового забезпечення кафедр. У полі зору – ліцензування наукових спеціальностей, ремонтні роботи в корпусах і гуртожитках, конкурси для молодих вчених, наукових проектів тощо. За виконання доручень виконавці звітуватимуть вже за тиждень.

Денис Рудень 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook