Студенти факультету ветеринарної медицини – переможці ІІ міжнародної конференції студентів-ветеринарів

25 травня 2016 року

     15 травня 2016 року за підтримки Наукового товариства студентів-ветеринарів і факультету ветеринарної медицини Варшавського університету наук про життя на базі польського вишу пройшла ІІ міжнародна наукова конференція студентів-ветеринарів. Вона зібрала представників України, Росії, Польщі, Македонії, Словаччини, Румунії і Німеччини.

     Факультет ветеринарної медицини НУБіП представляли аспіранти кафедр епізоотології та організації ветеринарної справи і анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка Мирослава Гулянич і Катерина Гром, магістри Іван Якимчук, Марія Смірнова, Анастасія Павлюкова, Єсенія Лугова та бакалавр Денис Цвіліховський. За час проведення заходу вони мали гарну нагоду поспілкуватися і у дружній атмосфері поділитися враженнями та досвідом своїх напрацювань із зарубіжними колегами.

     Доповіді наших молодих вчених викликали жвавий інтерес і вибороли три другі місця за усні доповіді (Денис Цвіліховський, Іван Якимчук і Марія Смірнова) та одне третє – за участь у постерній сесії конференції (Мирослава Гулянич). А роботи Катерини Гром, Анастасії Павлюкової і Єсенії Лугової відзначені почесними грамотами оргкомітету конференції.

Бажаємо нових творчих успіхів молодим вченим!

Марина Галат
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook