Завершились змагання з волейболу в рамках спартакіади «Здоров’я»

21 травня 2016 року

     З 19 квітня по 19 травня проходила спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2015-2016 навчального року з волейболу. В змаганнях прийняли участь 118 викладачів з 12 факультетів нашого вузу. За п’ять ігрових днів змагань було зіграно 22 гри. 

Изображение

     

      Змагання проходили за схемою «до двох поразок» і до останнього дня, пройшовши складний турнірний шлях, дісталися чотири найсильніші команди вузу. В першій грі фінального дня зустрілися команди факультету конструювання та дизайну та агробіологічного факультету, в цій грі вирішувалася доля бронзових нагород. У напруженій боротьбі трете місце посіла команда факультету конструювання та дизайну.

     У фінальній грі зустрілися команди факультету аграрного менеджменту та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, ці команди були достойними фінальної гри, адже вони дійшли до фіналу без жодної поразки. Гра була дуже напруженою і цікавою, вболівальники отримали задоволення від видовищної гри. Все ж, перемогу виборола команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології і стала переможцем змагань.

     Загалом змагання пройшли в дружній і теплій атмосфері. Також хотілося би відмітити, що в багатьох командах грали і декани своїх факультетів, а це свідчить про їх цікавість до спорту та здорового способу життя.

Дмитро Магльований,
головний суддя змагань
асистент кафедри фізичного виховання  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook