Заступники деканів обговорили хід підготовки до літньої екзаменаційної сесії та особливості святкування 118 річниці університету

18 травня 2016 року

     Нараду із заступниками деканів проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав з нагородження переможців спартакіади «Здоров’я» з настільного тенісу, що проводилась серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України. Переможцями за сумою балів стали ННІ лісового і садово-паркового господарства (1 місце), агробіологічний факультет (2 місце), економічний факультет (3 місце).
     Далі Сергій Кваша спільно із заступниками деканів детально обговорили питання підготовки до Дня Університету.

     

 

     

    Начальник навчального відділу Оксана Зазимко розповіла про особливості організації і проведення літньої екзаменаційної сесії для студентів денної та заочної форм навчання. Вона закликала присутніх забезпечити високий рівень проведення літньої екзаменаційної сесії.

    Про заходи щодо функціонування системи менеджменту якості у НУБіП України доповів присутнім Дмитро Мотринчук, начальник відділу управління якістю.

  

     Заступники деканів та директорів ННІ проінформували присутніх про хід проведення профорієнтаційної роботи для вступників до НУБіП України 2016 року.
    Про стан затвердження тематики магістерських робіт доповіла начальник відділу магістерських програм Олена Колесникова.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх повідомила присутнім про стан підготовки до атестації електронних навчальних курсів дисциплін. Вона звернула увагу заступників деканів та директорів ННІ на необхідність своєчасної подачі заявок на атестацію електронних навчальних курсів до центру дистанційних технологій.

     Олег Єресько, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання запросив присутніх до співпраці в питаннях відкриття навчальних лабораторій у Рівненському коледжі НУБіП України.


Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook