Землевпорядники відзначають Дні науки -2016

12 травня 2016 року

За програмою Днів науки в НУБіП України 11 травня на факультеті землевпорядкування відбулися звіти голів студентських наукових гуртків про їх роботу у 2015/2016 навчальному році. На факультеті функціонує 9 студентських наукових гуртків: чотири - на кафедрі геодезії та картографії, два - на кафедрі ГІС, по одному - на кафедрах управління земельними ресурсами, землевпорядного проектування, земельного кадастру.
Проблематика студентських та аспірантських досліджень, результати яких заслуховувалися на засіданнях гуртків, є досить широкою - від проблем землевпорядкування, землевпорядного проектування, оцінки земель, земельно-кадастрових робіт до їх геоінформаційного та геодезично-картографічного забезпечення. Найбільший інтерес в аудиторії викликали доповіді про роботу наступних гуртків: «Просторовий розвиток та інженерна інфраструктура територій», голова гуртка  Т. Кравчук (відповідальна доц. Кустовська О.В.); «Картографічне моделювання проблем природокористування», голова гуртка І. Вербенець (відповідальний проф. Ковальчук І.П.); «Автоматизовані методи виконання геодезичних робіт у землеустрої», голова гуртка Т. Сінельник (відповідальні доц. Бутенко Є.В., проф. Дорош О.С.).
Комісія за головування заступника декана факультету землевпорядкування професора І.П.Ковальчука  відзначила роботу цих гуртків як найкращу на факультеті.
 


Заступник декана факультету землевпорядкування з наукової роботи, професор Іван Ковальчук
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook