Весняна фотосушка та мистецтво фотографії від студентів-конструкторів (ВІДЕО)

28 квітня 2016 року
У НУБіП, без сумніву, навчається найталановитіша молодь! Ще вчора наші студенти завойовували нагороди на всеукраїнських олімпіадах, наукових конкурсах, спортивних змаганнях, виборювали звання найкращих у «Голосіївській весні», а вже сьогодні дивували авторськими фотографіями. Це стало можливим завдяки студентській організації факультету конструювання та дизайну. Бо саме її студактив вже два роки поспіль у день 28 квітня організовує у центральному сквері університету фотосушку, яку по праву можна назвати фестивалем.  
Розмаїття фото цьогоріч вразило не менше, ніж у минулому році. Тут – і невимовно прекрасні захід та схід сонця, і лісові пейжажі, гостроверхі гірські вершини, безкрає море. А ще – милі і улюблені  серцю краєвиди. Серед квіткових композицій переважали пишні троянди та латаття, біле і жовте. Були і роботи соціального змісту. Умінню цих молодих талантів закарбувати на світлинах часточку прекрасного можна лише позаздрити. Навіть не скажеш, що їх автори – аматори, а не професійні фотографи. Шестеро з них представили свої роботи ще й до участі в конкурсі, який проходитиме за трьома номінаціями – найкращі пейзаж, портрет і селфі відповідно.
 
За словами керівника студорганізації факультету Руслана Дергая, переможці отримають корисні нагороди, що стануть в нагоді у фотосправі. 
    
Але традиційною фотовиставкою сьогодні не обмежилися. Крім неї, студент Назар Лук’янець для всіх охочих провів майстер-клас з фотографування. І все це доповнював динамічний музичний супровід заходу, позитивний настрій, невимушена творча атмосфера.
    
На додачу активісти-конструктори облаштували місце, де кожен мав можливість зробити світлини на згадку.
 
 

Ольга Наконечна
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook