Профорієнтаційна робота гуманітаріїв у столиці триває

16 квітня 2016 року

     На тижні науковці кафедри методики навчання та управління навчальними закладами професор Василь Ковальчук, доценти Людмила Білан та Ярослав Рудик відвідали загальноосвітні навчальні заклади Дніпровського району Києва – середні школи № 98 та 120. Науковці презентували учням можливості та спеціальності університету. З презентації школярі мали нагоду познайомитися з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, його історією та сьогоденням. На зустріч були запрошені не тільки учні 11 класів, які в цьому році вступатимуть на навчання, а й десятикласники. Найбільше вони цікавились спеціальністю "Філологія (переклад)", адже в СШ 98 акцент робиться на поглибленому вивченні англійської мови. 

Изображение

Изображение

     Цікава дискусія відбулася також і в СШ 120, де учні запитували не тільки про можливості вступу до університету, а й про працевлаштування після навчання. Педагоги розповіли про міжнародні угоди, які укладає університет про можливості для студентів проходити практику не тільки в Україні, а й за кордоном, про можливості навчатися одночасно в НУБіП та зарубіжних вузах. Викладачі зупинилися на величезній кількості можливостей, що відкриваються для студентів у стінах НУБіП України, які та дозволять розвивати їхні таланти. 

     

     Окрім зустрічі з учнями відбулися зустрічі із директорами зазначених закладів Любов’ю Литвин та Валентиною Почтар, а також із педагогічними колективами шкіл, яких запросили навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті, що готує фахівців за спеціальностями «Управління навчальним закладом», «Освітні вимірювання» та «Педагогіка вищої школи».

      

     Представники НУБіП України запросили учнів та їхніх педагогів відвідати університет у День відкритих дверей та День університету.

Микола Пригодій
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook